Hjärtstartare räddar liv - Var med och bidra

06 februari 2021 Det är viktigt att vi tar hand om varandra. Med hjärtstartare kan vi hjälpa personer i vår närhet att överleva ett hjärtstopp. Därför har vi beslutat att införa hjärtstartare i våra fastigheter och vår galleria. Skall detta bli framgångsrikt så behöver vi dig som vill vara med och rädda personer. Är du kunnig inom detta område eller vill lära dig mer för att kunna bidra så hör av dig så snart som möjligt.

Det är viktigt att vi tar hand om varandra. Med hjärtstartare kan vi hjälpa personer i vår närhet att överleva ett hjärtstopp. Därför har vi beslutat att införa hjärtstartare i våra fastigheter och vår galleria

Skall detta bli framgångsrikt så behöver vi dig som vill vara med och rädda personer. Är du kunnig inom detta område eller vill lära dig mer för att kunna bidra så hör av dig så snart som möjligt.

Det är inte svårt. Hjärtstartaren är självinstruerande men det är ändå lämpligt att först ha gått en utbildning om kunskap saknas.

Antalet utbildningsplatser är begränsat så vänta inte med att höra av dig.

Vänd dig till oss i styrelsen om du är intresserad eller har frågor, maila oss helst på styrelsen@hsbstenbocken.se. Om du inte kan maila så kontakta vår förvaltare eller fastighetsskötare.

Vi har valt att hyra hjärtstartare från Via Medici som också sköter utbildningen. Produkten heter Samaritan PAD 500P och kommer att finnas vid tvättbokningstavlan i varje fastighet samt på vaktmästarexpeditionen. Vi kommer också att sätta upp en i Stenbocken-gallerian.

För vidare information se https://www.viamedici.se/.