Till Heiligenhafen med brf Stenbocken

10 maj 2012 En heldag med Thells buss: Lördagen den 5 maj klockan 6.30 var Vi ett glatt gäng (49 personer) från Stenbocken som bordade Thells buss för avfärd till Heiligenhafen för lite inköp och nöje. Busschauffören Ernst och reseledaren Annika hälsade oss välkomna och sen drog vi iväg.

Resan gick helt utan problem samtidigt som Annika hela tiden berättade om allt intressant som hände utanför och i bussen, helt suveränt. Klockan 11.45 anlände vi till Heiligenhafen köpcenter där en hel del inköp gjordes till fyndpriser.
Under tiden inköpen pågick serverade Ernst och Annika kaffe med kakor, läsk, vatten, öl och andra starkdrycker för en billig peng.
14.30 körde vi ner till byn för frivilliga aktiviteter i cirka 1.30 tim. Sen uppsittning för hemfärd där vi gjorde ett stopp inne i Danmark för korv med bröd och dryck till självkostnadspris. Under resans gång var det livat o glatt mest hela tiden. Alla resenärer kom nöjda och belåtna hem igen tolv timmar senare. Allt detta för endast 350 kronor!

(Författat och fotograferat av föreningens fastighetstekniker Cary Nilsson som hjälpte till att hålla ordning på alla resande Stenbockar :)