VREDSSKYDD / SKYDDSSKÅPA

10 augusti 2021

SAMBESTÄLLNING FÖR ATT PRESSA PRISET FÖR BOENDE I BRF TRUMMAN.

Det har visat sig att det är ett större antal boende som ej har vredskydd på sin lägenhetsdörr.

Ifall ni som boende ensam beställer vredskydd med montering av Safeteam, som vi från föreningen rekommenderar som leverantör så kostar det 2000:- kr med installation.

Nu har jag pratat med Safeteam och om vi kan beställa tillsammans för att få ner arbetskostnad.

Safeteam kommer då att boka ett antal dagar på föreningen, som bostadshavare kan man ha önskemål om vilken ungefärlig tid och dag man önskar att de kommer och installerar hos sig, men man kan absolut ej ha något krav.

Sambeställningen bygger på att man som kund är smidig och tillgänglig just för att vi då kan korta tiden, göra det enkelt för installatören och få ett bra pris.

Om ni beställer genom fastighetskontoret, så att Safeteam fakturerar föreningen istället så kommer vi ner i priset 625:- kr inkl. installation.

Detta förutsätter att ni är tillgängliga de dagar som vi kommer överens med Safeteam om. Ni kommer sedan att få betala till föreningen via swish.

Om ni önskar vara med i denna sambeställning så maila eller eller ring till mig på fastighetskontoret så får ni en beställningslapp i ert brevinkast som ni sedan lämnar i brevinkastet på fastighetskontoret.

Beställning göres omgående.

 

Med vänliga hälsningar 

Rikard
Förvaltare brf Trumman