Nya cykelförråd 2023

20 augusti 2023 Information om nya cykelförråd framför hus 50 och på gaveln av hus 48 kommer kontinuerligt läggas här på hemsidan.

I nuläget är planen:

Vecka 35 (sista veckan i augusti), tillfällig inhägnad cykelparkering med byggstaket och kodlås upprättas vid gästparkeringarna/gräsmattan framför hus 50.

Vecka 37 (ca 11 sep och framåt): rivning av befintliga cykelförråd påbörjas.
Det är alltså VIKTIGT att du flyttar din cykel från cykelförrådet till den inhägnade cykelparkeringen innan den 11 september!

Inflyttning i cykelförrådet sker så snart som möjligt, om om allt löper på enligt plan kan slutbesiktning av både cykelförråd och utemiljö ske i början av december 2023.

Om du INTE vill ha cykelplats i det nya förrådet bör du så snart om möjligt meddela fastighetskontoret.
Om du VILL behålla cykelplats i det nya förrådet behöver du INTE kontakta fastighetskontoret nu, vi återkommer med mer info om hur bokning kommer gå till.

Avgift för cykelförråd kommer inte debiteras under byggtiden. 

På grund av att det nya cykelförrådet måste placeras längre från hus 50 än befintliga förråd måste grillplatsen permanent flyttas ut på gräsmattan framför hus 50.

För att få plats med cykelförrådet måste träd tas bort, men nya träd kommer planteras några meter bort för att ersätta dessa. 

Vår entreprenör Mark o Miljö förvarnar att arbetet ibland kommer innebära ökat buller och trafik med entreprenadmaskiner.
Arbetsledaren heter Björn Nyman och kontaktuppgifter meddelas när arbetet påbörjas.