Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Anlita en stämmoordförande

I medlemskapet ingår möjligheten att utan kostnad boka en erfaren ordförande som leder bostadsrättsföreningens stämma.

Att leda en stämma kan ibland vara lite krångligt och ofta är det bra att utse en stämmoordförande som är fristående från styrelsen. Styrelsen är då fri att under själva mötet kunna svara på frågor från mötesdeltagare och behöver inte heller sköta själva beslutsfattandet. Vår stämmoordförande läser in sig på stämmohandlingarna, leder stämman och justerar protokollet.

Först-till-kvarn gäller, vi reserverar oss för att tjänsten kan bli fullbokad. 

Kontakta Elin Sönnerdahl på medlemsavdelningen om ni vill boka en ordförande, elin.sonnerdahl@hsb.se eller telefon 010-442 30 65.

App för digital stämma

Föreningsstämmor passar utmärkt att genomföra digitalt. Med HSBs app tar du effektivt och säkert hand om hela flödet från inbjudan och anmälan till att stämman är genomförd.

Mer om appen

Boka lokal för stämman

Blir ni många på er stämma? Då kan HSB Malmö genom samarbetsavtal erbjuda er förening förmånligt pris på lokalhyra.

Lokal för stämma