Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Vi erbjuder dig som styrelseledamot kvalificerade och kostnadsfria utbildningar.

Utbildning är en hjärtefråga för oss. Det är både enklare och roligare att driva en förening om du känner att du behärskar ditt uppdrag. Dessutom skapar en välutbildad styrelse en stabil förening och trygga medlemmar.  

Praktisk information om kurser

Mer information om hur du anmäler dig till våra kurser och vilka avbokningsregler som gäller.

Anmälan

Du anmäler dig under respektive kurs/aktivitet i kalendariet.

Bekräftelse

När du har anmält dig får du en bekräftelse via mejl med information om tid och plats för kursen. Om kursen är digital får du även instruktioner hur du går tillväga. Länken till den digitala kursen skickas senast samma morgon som kursen är.

Återbud

Behöver du lämna återbud gör det via återbudslänken i din mejlbekräftelse. Återbud går att lämna fram till en timme innan utsatt kursstart. Det går också bra att mejla utbildningssamordnaren. Det viktigaste är att man avbokar sig i enlighet med ovanstående rutin. Annars faktureras ni för ogiltig frånvaro.

Inställd kurs

HSB Malmö förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få deltagare. Vi meddelar anmälda deltagare vid inställd kurs.

Kursmaterial/dokumentation

Material mejlas ut i efterhand. Vid behov mejlas det ut innan.

Kurslokal

Då vi numera erbjuder våra kurser digitalt i webinarform bestämmer du själv vilken lokal du vill befinna dig. Det viktigaste är att du har en dator, läsplatta eller mobil tillgängligt.

Är du utsedd till studierådgivare/studieorganisatör?

Starta studiecirkel, sök bidrag. Vi hjälper dig!

Du har en viktig roll i styrelsen, bland annat att ta fram förslag till utbildningsplan för styrelsen. Dessutom har du kanske ansvar för fritidsverksamheten för medlemmarna i bostadsrättsföreningen. Har du frågor eller funderingar kring detta får du gärna kontakta mig för tips och goda råd.

Starta studiecirkel
Har du idéer som du vill förverkliga i din bostadsrättsförening? Vi hjälper dig gärna att komma igång med en egen studiecirkel. När det gäller studiecirklar samarbetar vi med ABF som har många idéer till ämne som man kan driva i din bostadsrättsförening.

Skräddarsydda utbildningar

Vi erbjuder även skräddarsydda utbildningar vilket innebär att ni kan samla hela er styrelse och välja vilka ämnen ni vill fördjupa er inom. Perfekt om ni är många som är nya i styrelsen och ni vill att alla ska ha samma kunskapsnivå. Eller om ni står inför stora projekt och förändringar som ni ska genomföra. Vi skräddarsyr ett utbildningsupplägg som passar er. Kontakta oss för offert.

Avbokningsregler

Vid ogiltig frånvaro debiteras din bostadsrättsförening en avgift på 500 kronor.

Till ogiltig frånvaro räknas de som inte avanmält sig i tid innan utbildningen, och alltså står som anmälda men inte deltar på utbildningen.

Du kan avanmäla dig både via vårt verktyg, då via länken i bekräftelsemejlet, eller kontakta den ansvarige för utbildningen direkt.