Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stämman är det viktigaste mötet i en bostadsrättsförening. Det är här medlemmarna väljer styrelse och gör sin röst hörd. Men vem får egentligen rösta på stämman, vilka regler gäller och vad ska vi rösta om? På denna kursen kommer två jurister från HSB Malmö reda ut begreppen om vad som gäller och inte gäller när ni ska hålla er stämma.
Föreningsstämma


Vi kommer bl a att gå igenom

  • Grundregler för föreningsstämma
  • Presentation av de nya reglerna i lagen om ekonomiska föreningar
  • När krävs det stämmobeslut

Kursledare

Bengt Skånhamre och Elin Sönnerdahl
Kursledare Bengt Skånhamre och Elin Sönnerdahl på HSB Malmö

Pris

Kostnadsfri medlemsförmån 
Icke-medlemmar betalar 500 kronor

Vad är webbinarium?

Ett webbinarium är ett seminarium som hålls via Internet eller liknande elektroniskt forum i stället för genom fysiskt sammanträde och kallas ofta för webinar eller webbinarium.

Avbokningsregler

Vid ogiltig frånvaro debiteras din bostadsrättsförening en avgift på 500 kronor.

Till ogiltig frånvaro räknas de som inte avanmält sig i tid innan utbildningen, och alltså står som anmälda men inte deltar på utbildningen.

Du kan avanmäla dig både via vårt verktyg, då via länken i bekräftelsemejlet, eller kontakta den ansvarige för utbildningen direkt.