Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB-ledamoten är en av våra mest uppskattade medlemsförmåner och ska finnas som ett stöd i föreningen.

Har ni funderat på varför ni har en HSB-ledamot i styrelsen och vad HSB-ledamoten har för roll i föreningen? Har du själv funderat på hur man blir HSB-ledamot och vad som ingår i HSB-ledamotens uppdrag?
Detta webinar går igenom HSB-ledamotens roll och uppdrag.

Du lär dig

  • HSB ledamotens roll i föreningen
  • Hur HSB-ledamöter tillsätts
  • Uppdragsbeskrivning
  • Ansvaret som styrelseledamot
  • Policy och värderingar

Kursledare

Elin Sönnerdahl
Kursledare Elin Sönnerdahl på HSB Malmö

Pris

Kostnadsfri för medlemsföreningar och förvaltningskunder. 

Vad är webbinarium?

Ett webbinarium är ett seminarium som hålls via Internet eller liknande elektroniskt forum i stället för genom fysiskt sammanträde och kallas ofta för webinar eller webbinarium.

Avbokningsregler

Vid ogiltig frånvaro debiteras din bostadsrättsförening en avgift på 500 kronor.

Till ogiltig frånvaro räknas de som inte avanmält sig i tid innan utbildningen, och alltså står som anmälda men inte deltar på utbildningen.

Du kan avanmäla dig både via vårt verktyg, då via länken i bekräftelsemejlet, eller kontakta den ansvarige för utbildningen direkt.