Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Sekreterarutbildning

Enligt lagen om ekonomiska föreningar är alla föreningar skyldiga att föra protokoll vid sina sammanträden och det är sekreterarens uppgift att göra detta.

Sekreteraren ansvarar även för att hålla reda på vad som har hänt på tidigare möten, vilka frågor som är bordlagda samt bevakar att styrelsens beslut verkställs.

Du lär dig

  • Vad ett protokoll är
  • Vad syftet är med att föra protokoll
  • Vilka olika typer av protokoll finns det
  • Protokollets betydelse juridiskt
  • Styrelsens ansvar för beslut och justering, protokollens offentlighet
  • Vad som krävs av en bra sekreterare

Kursledare

Bengt Skånhamre och Maria Nordlund
Kursledare Bengt Skånhamre och Maria Nordlund på HSB Malmö

Pris

Kostnadsfri medlemsförmån
Icke-medlemmar betalar 500 kronor 

Vad är webbinarium?

Ett webbinarium är ett seminarium som hålls via Internet eller liknande elektroniskt forum i stället för genom fysiskt sammanträde och kallas ofta för webinar eller webbinarium.

Avbokningsregler

Vid ogiltig frånvaro debiteras din bostadsrättsförening en avgift på 500 kronor.

Till ogiltig frånvaro räknas de som inte avanmält sig i tid innan utbildningen, och alltså står som anmälda men inte deltar på utbildningen.

Du kan avanmäla dig både via vårt verktyg, då via länken i bekräftelsemejlet, eller kontakta den ansvarige för utbildningen direkt.