Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Lagom till jul – inflyttning i Hököpinge

17 december 2021

Humöret var gott när nycklar lämnades ut till de nya hyresgästerna i Bruksparken 9, och HSB Malmö bjöd på kaffe, lussebullar och skratt.

Dryga veckan innan jul kunde de första hyresgästerna i Bruksparken 9 i Hököpinge få sina nycklar och börja flytta in. För många var det första som bars in julgran eller ljusstakar.

En av dem som hämtade nycklarna till sin nya bostad var Måns Svenning och hunden Doris.

– Det känns riktigt bra. Vi flyttar från ett hus, men här kommer vi att hamna mer centralt, säger Måns Svenning.

Med två barn och den 15 veckor gamla hunden Doris är lägenheten perfekt, menar Måns.

– Första intrycket är bra, vi har fått fint bemötande. Det är mycket nytt också, många intryck så klart, säger han.

På Boplats Syd pågår uthyrningen av Bruksparken 2, systerbyggnaden till Bruksparken 9, för fullt.

I närheten pågår också byggandet av HSB brf Sockerpärlan. Försäljningen har startat. HSB brf Sockerpärlan består av 32 lägenheter. Fyra av dessa är möjliga att köpa genom HSB Dela.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 50 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.