Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nya medarbetare på HSB Stockholm

19 januari 2022

HSB Stockholm har rekryterat sex nya medarbetare för att stärka verksamheten inom fastighetsskötsel, hyresfastigheter, byggnadstekniska underhållsplaner samt energi- och byggprojekt.

- Simon Lilja, fastighetsskötareför hyresfastigheter på huvudkontoret på Kungsholmen, med ansvar för fastighetsskötsel i Fredhäll och på Södermalm. Har tidigare erfarenhet från rollen som fastighetsskötare, och har även arbetat med installation av värmepumpar samt hushållsnära tjänster.

- Charlotte Nilsson, fastighetsadministratör för hyresfastigheter på huvudkontoret på Kungsholmen. Ansvarig för hyreskontrakt, andrahandsuthyrning, byten och överlåtelser. Har över tio års erfarenhet från fastighetsbranschen och kommer närmast från en roll som account manager på Forenom, där hon arbetade med uthyrning av företagslägenheter och projektboenden.

- Tomas Eckerud, projektchef på avdelningen Strategisk förvaltning. Ansvarar för utveckling av energi- och konsulttjänster, energideklarationer samt energiprojekt för bostadsrättsföreningar med syftet att optimera och effektivisera energianvändningen. Har över 30 års erfarenhet av fastighetsdrift och teknisk förvaltning, och kommer närmast från en roll som energi- och miljösamordnare på HSB Östergötland.

- Veikko Räihä, underhållsstrateg på avdelningen Analys & Utveckling på huvudkontoret. En ny tjänst hos HSB Stockholm, med ett övergripande ansvar för att kvalitetssäkra bostadsrättsföreningars byggnadstekniska underhållsplaner. Har sedan tidigare lång erfarenhet av olika typer av fastighetsbesiktningar och utredningar, och kommer närmast från en roll som tjänsteutvecklare på Anticimex husbesiktningsavdelning.

- Lina Lindgren, fastighetsskötare på kontoret i Haninge. Arbetar på uppdrag av bostadsrättsföreningar med olika typer av underhållstekniska åtgärder i fastigheter och lägenheter. Kommer närmast från en roll som fastighetstekniker på bostadsbolaget Einar Mattson.

- Jan Gustafsson, byggkonsult på avdelningen Strategisk förvaltning. Inventerar, upphandlar och projektleder arbeten som rör fastigheters yttre delar, såsom fönster, tak, fasader och balkonger. Har 30 års erfarenhet av att leda byggprojekt, och kommer närmast från en roll som projektledare och kalkylator för utveckling av bostadsrättshus på Nero Bygg.

HSB Stockholm är en arbetsgivare som erbjuder en bredd av karriärområden, och finns med på Academic Works YPAI-lista över Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare. Nyckeltalsinstitutets kartläggning har även tidigare tilldelat HSB Stockholm certifieringen Excellent arbetsgivare, som ett av branschens mest jämställda företag.

OM HSB STOCKHOLM
I snart 100 år har vi byggt nya hem att trivas i – anpassade till livets olika skeden. Sedan starten 1923 har vi vuxit till drygt 151 000 medlemmar, 58 000 bosparare och närmare 470 bostadsrättsföreningar. HSB Stockholm bygger, förvaltar och arbetar aktivt för att skapa ett gott boende åt våra medlemmar. Vi finns i 16 kommuner i Stockholms län: Danderyd, Ekerö, Haninge, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Taggar

Hyresrätt
Fastighetsförvaltning
HSB
Bostadsrättsförening
HSB Stockholm
Kompetensförsörjning
Företagsnyheter
Jämställdhetsindex