Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Biophilia, hållbart tvättande och cirkulära köksprototyper - läs senaste nytt från HSB Living Lab

11 februari 2022

I senaste nyhetsbrevet från HSB Living Lab kan du bland annat läsa om hur grönska och växtlighet inomhus kan bidra till ökat välmående, hur innovationen Mimbox kan spara både vatten och energi, och samtidigt samla upp mikroplatser vid tvättning och tester av en ny cirkulär köksprototyp. Det är några av de projekt som just nu pågår i HSB Living Lab.


Läs senaste nyhetsbrevet här!

Vill du veta mer om forskningen i HSB Living Lab? Eller bara hålla koll på vad som händer i huset. Då ska du definitivt prenumerera på vårt nyhetsbrev. Anmäl dig här!

Världsunik forskningsarena öppen för alla
HSB Living Lab är en världsunik forskningsarena där vi utvecklar nya sätt att bygga och forma framtidens boende. Sedan starten har fler än 150 projekt genomförts i huset. Byggnaden är ett levande laboratorium där forskning pågår dygnet runt, samtidigt som nära 40 personer bor i fastigheten permanent.

HSB Living Lab är en öppen arena och alla som har en idé om framtidens hållbara boende kan ansöka om att starta ett projekt i huset. Läs mer på vår hemsida.

HSB Göteborg är ett kooperativt bostadsföretag som verkar från Lysekil i norr till Kungsbacka i söder. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi tror att det goda boendet skapas genom välskötta hus, trygg boendeekonomi och god gemenskap. 2020 valdes HSB till bostadsbranschens mest hållbara varumärke – för tredje året i rad!

Idag är det över 74 000 medlemmar som tillsammans äger HSB Göteborg och som demokratiskt beslutar om verksamheten. Detta skiljer HSB från andra och ger våra medlemmar möjlighet att utveckla sitt boende till något unikt och givande.