Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Samuel Palm – ny Platschef på HSB Bostad

14 februari 2022

Den 1 februari 2022 tillträdde Samuel Palm som ny platschef på HSB Bostad inom verksamhetsområde Produktionsledning.

- Samuel Palm har tidigare arbetat för oss som konsult och vi är nu glada att han börjar som platschef på HSB Bostad. Ambitionen framåt är att öka produktionen och därmed viktigt att vi stärker upp organisationen. Där är Samuel ett viktigt tillskott, säger Wafa Knutson, affärsområdeschef produktion, HSB Bostad.

Samuel Palm har en bred bygg- och fastighetskompetens och kommer närmast från Forsen AB. Han har även arbetat på bland annat JM.

- Jag ser fram emot att fortsätta utveckla HSB Bostad och leverera projekt med hög kvalitet tillsammans med alla kompetenta kollegor, säger Samuel Palm.

OM HSB BOSTAD
Under snart hundra år har HSB byggt nya bostäder och skapat "det goda boendet". Mer än var tionde bostad i Sverige har byggts av HSB. HSB Bostad AB är HSBs bostadsproduktionsbolag i Stockholms och Gotlands län. HSB Bostads vision är att ”skapa framtidens bästa boende i samverkan med våra ägare”.

Taggar

Bostadsbyggande
HSB
Bostadsrättsförening
Kompetensförsörjning
personer
HSB Bostad
Kooperation
Företagsnyheter
Nyproduktion