Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nya medarbetare på HSB Stockholm

15 februari 2022

HSB Stockholm har rekryterat sex nya medarbetare för att stärka verksamheten inom kund- och medlemsservice och fastighetsskötsel.

- Karol Duran, handläggare på Kund- och Medlemsservice, med ansvar för boendeservice och frågor kopplat till medlemskapet. Kommer närmast från rollen som croupier på Casino Cosmopol och har tidigare även arbetat inom hemtjänst, butik och service. Är utbildad socialantropolog vid Stockholms universitet.

- Marko Virtanen, fastighetsskötare på kontoret i Jarlaberg, Nacka. Genomför olika typer av underhållstekniska åtgärder i fastigheter och lägenheter på uppdrag av bostadsrättsföreningar. Har 20 års erfarenhet från yrket som snickare, med bland annat husproduktion, fönstermontering och inglasningar. Har även erfarenhet från charkuteribranschen.

- Matilda Forsén, handläggare på Kund- och Medlemsservice, med ansvar för att ge hyresgäster och bostadsrättshavare service i olika boendefrågor. Har lång erfarenhet från restaurangbranschen, och kommer närmast från en roll som servitris på HaningeStrand Golfklubb. Har tidigare även arbetet som hovmästare, bartender och butikssäljare inom handeln.

- Eva Hankers, områdeschef på Kund- och Medlemsservice. Leder medarbetare inom gruppen styrelseservice på kontoren i Akalla och Jakobsberg. Arbetar även med avdelningens digitalisering och utveckling av kundupplevelsen, samt den pågående fusionen mellan HSB Stockholm och HSB Norra Stor-Stockholm. Kommer närmast från en roll som gruppchef på Sergel Kredittjänsters kundservice, och har tidigare även arbetat på Telias finansbolag.

- Zixten Björlin, fastighetsskötare på Kungsholmen. Ansvarar för fastighetstekniska servicearbeten på uppdrag av brf-styrelser och boende. Utbildad fastighetsskötare och fastighetsförvaltare. Har 15 års erfarenhet av restaurangbranschen och kockyrket, och kommer närmast från en roll som områdeschef på det nederländska kooperativa företaget FrieslandCampina inom foodservice.

- Saga Samuelsson, handläggare på Kund- och Medlemsservice. Har som uppdrag att ta emot och administrera felanmälan och besvara medlemsfrågor. Har tidigare erfarenhet av serviceyrket inom handeln och livsmedelsbranschen. Är utbildad bagare och arbetade senast i delikatessdisken på ICA Maxi i Södertälje.

HSB Stockholm är en arbetsgivare som erbjuder en bredd av karriärområden, och finns med på Academic Works YPAI-lista över Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare. Nyckeltalsinstitutets kartläggning har även tidigare tilldelat HSB Stockholm certifieringen Excellent arbetsgivare, som ett av branschens mest jämställda företag.

OM HSB STOCKHOLM
I snart 100 år har vi byggt nya hem att trivas i – anpassade till livets olika skeden. Sedan starten 1923 har vi vuxit till drygt 151 000 medlemmar, 58 000 bosparare och närmare 470 bostadsrättsföreningar. HSB Stockholm bygger, förvaltar och arbetar aktivt för att skapa ett gott boende åt våra medlemmar. Vi finns i 16 kommuner i Stockholms län: Danderyd, Ekerö, Haninge, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Tyresö, Täby, Upplands Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö och Österåker.

Taggar

HSB
HSB Stockholm
Kompetensförsörjning
Kooperation
Företagsnyheter