Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Malmö fortsätter sitt samarbete med FC Rosengård

07 mars 2022

HSB Malmö fortsätter att stärka sitt sociala engagemang genom att förlänga samarbetet med FC Rosengård. I över femton års tid har HSB Malmö valt att stötta fotbollsföreningen och samhällsaktören FC Rosengård. Föreningen lägger lika mycket kraft och resurser på sina sociala verksamheter, med fokus på jämlikhet, inkludering, ledarskap, arbetsmarknad och utbildning, som på sina sportsliga verksamheter.

– Det är en självklarhet för oss att stötta FC Rosengård. De gör ett fantastiskt arbete i kampen för integration och jämlikhet. Dessutom är vi verksamma i deras områden och det är viktigt för oss att stötta deras arbete, säger Mia Gustafson, marknads- och kommunikationschef på HSB Malmö.

För att FC Rosengård ska ha möjlighet att jobba systematiskt med sitt samhällsarbete är stödet från andra organisationer, företag och privatpersoner viktigt.

– I FC Rosengård arbetar vi för att alla ska ges samma möjligheter att tro på sina drömmar och sin framtid, oavsett om man är tjej eller kille, om man bor innerstan eller i ytterområdena i Malmö. För att vi ska lyckas med detta behöver vi samarbetspartners som HSB Malmö. HSB Malmö delar verkligen vår vision om att skapa möjligheter. Engagemanget som finns bland deras medarbetare, kunder och medlemmar betyder otroligt mycket för oss, säger Jenny Damgaard, FC Rosengårds klubbchef.

HSB Malmö är nätverkspartner till FC Rosengård. Detta innebär att flera initiativ kommer att presenteras under kommande år, där medlemmar i HSB Malmö, både privatpersoner och bostadsrättsföreningar, kan engagera sig.  För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 50 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Taggar

samarbete
hållbarhet