Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Turning Torso öppnar upp för flexibelt arbete

03 mars 2022

Från och med den 1 mars 2022 är det möjligt att boka in sig på en kontorsplats på våning 11 på Turning Torso, tack vare ett samarbete mellan HSB Malmös dotterbolag HSB Sundsfastigheter och Awaio.

Genom att boka en kontorsyta i Awaios app kan även de som behöver en kontorsyta kortare och oregelbundna perioder ha en plats att arbeta på. Ett behov som säkert kan vara på uppgång när företagare och verksamheter kommer igång igen efter en lång tids pandemi och hemarbete.

– Det är spännande för oss, det är ett nytt och annorlunda sätt att hyra ut på. Vi hoppas att det ger stora som små grupper en möjlighet att arbeta uppe i Turning Torso, säger Marianne Endunge, förvaltare för fastigheten.

Våning 11, som upplåts till uthyrning genom Awaio, är sedan tidigare en våning med flera kontorsytor.

– Det betyder att inget egentligen behöver anpassas. VI kan hyra ut till andra kunder genom att allt sköts genom Awaios app. Vår reception på Turning Torsos entréplan hjälper till med in- och utcheckning av samtliga som bokat kontorsplats, säger Marianne.

På våning 11 finns det åtta rum tillgängliga att hyra. Man kommer i princip kunna hyra dessa hur lång period man vill, men vi utgår från att det kommer vara kortare perioder.

– Om detta fungerar bra och många bokar in sig, så finns möjligheten att vi utökar detta koncept till andra lokaler, säger Marianne.

Fakta: Awaio

Awaio är en app som gör det enkelt att samla och dela olika kontorsalternativ, alternativ som gör det möjligt för företag och individer att skräddarsy sitt arbetsliv på ett enkelt, priseffektivt och hållbart sätt.

Awaios fokus är att människor ska må bra i arbetslivet samtidigt som man faktiskt tar vara på de resurser och ytor som redan finns. Det gör Awaio med innovativ och användarvänlig teknik, samtidigt som vi tar delningsekonomin till fastighetsbranschen som länge varit väldigt traditionell.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 50 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.