Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Malmö rekryterar Annika Hallborg, ny chef för Markskötsel

08 mars 2022

För att fortsätta utveckla affärsområdet Fastighetsservice rekryteras nu Annika Hallborg till rollen som chef för avdelningen Markskötsel.

Annika Hallborg har 13 års erfarenhet av markskötsel och kommer närmast från rollen som arbetsledare inom grönyteskötsel i Malmös parker. Hon har även jobbat som parkarbetare under många år samt drivit eget företag inom trädgårdsskötsel.

– Det är med stor nyfikenhet som jag ser fram emot min nya roll hos HSB. Jag tror att mina erfarenheter som arbetsledare och mina praktiska kunskaper inom området, kommer att komma väl till pass när jag nu ska vara med och utveckla avdelningen, säger Annika Hallborg.

Den nya chefsrollen innebär nu att Fastighetsservice har tre chefer som fokuserar på varsitt område, Fastighetsskötsel, Lokalvård och Markskötsel.

– Det känns jättekul att ha Annika med oss ombord, hon är otroligt erfaren och har en bred kompetens. Det gör att vi nu kan satsa ordentligt på Markskötsel, säger Christian Arestad, chef för HSB Malmös Fastighetsservice.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 50 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Taggar

förvaltning