Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Två nya regionchefer till HSB ProjektPartner

25 maj 2022

HSBs nationella nyproduktionsbolag inrättar en ny region för Övriga samarbeten och rekryterar Kajsa Högelius från HSB Sydost som chef för regionen. Ytterligare en internrekrytering sker till region Syd där Marcus Altengård, tidigare projektchef, blir ny regionchef.

De nya regioncheferna kommer, tillsammans med regioncheferna för region Mitt och Norr, att ingå ledningsgruppen för affärsområdet Nyproduktion. HSBs projektutvecklingsverksamhet av bostadsrätter sker i samarbete med de regionala HSB-föreningarna.

— Jag ser fram emot att Kajsa och Marcus kommer på plats, därmed är alla fyra regionchefsrollerna tillsatta i affärsområdet, där vår nyproduktionsverksamhet finns samlad, säger Pär Hammarberg Chef affärsområde Nyproduktion, HSB ProjektPartner.

Tidigare pressmeddelanden om det nya affärsområdet finns att läsa här.

De blir nya regionchefer hos HSB | HSB Riksförbund (mynewsdesk.com)

HSB ProjektPartner organiserar om för att bygga fler bostäder | HSB Riksförbund (mynewsdesk.com)

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

bygg
bostadsbyggande
bostadsrätt
bostadsfrågor
bygga hus