Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Giovanni Caltagirone ny chef teknisk förvaltning på HSB Göteborg

14 september 2022

Giovanni Caltagirone har anställts som ny chef för HSB Göteborgs tekniska förvaltning. Han har lång erfarenhet från branschen och har tidigare arbetat i ledande roller på flera svenska fastighetsaktörer.

Giovanni Caltagirone har arbetat på HSB Göteborg sedan 2018, närmast i rollen som kalkyl- och kvalitetsansvarig. Han har över 20 års erfarenhet av fastighetsförvaltning och ledarskap från olika svenska fastighetsaktörer, bland annat Primär fastighetsförvaltning och Dalkia.

Rollen som chef teknisk förvaltning är ny på HSB Göteborg och tillsätts i samband med att en ny organisation för den tekniska förvaltningen sjösätts. I nuläget pågår det ett rekryteringsarbete för att tillsätta olika nyckelroller i den nya organisationen. Målet är att den ska vara i fullt ut implementerad i början av 2023.

– Vi är väldigt glada att välkomna Giovanni Caltagirone som ny chef för vår tekniska förvaltning. Han kommer att ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla vår tekniska förvaltning. Han känner vår verksamhet väl och kommer att bli en stor tillgång för oss i sin nya roll, säger Kristian Isberg, affärsområdeschef bygg, fastighet och förvaltning på HSB Göteborg.

– Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot att fortsätta arbeta för att utveckla HSB Göteborgs förvaltningsaffär. Min drivkraft är att säkerställa att vi levererar det som HSBs medlemmar och kunder förväntar sig. Vi befinner oss i ett spännande skede och jag ser fram emot att leda den nya organisationen, säger Giovanni Caltagirone.

Giovanni Caltagirone påbörjade sin nya tjänst på HSB Göteborg i september 2022.

För mer information:
Jens Holmberg, PR- och kommunikationsansvarig HSB Göteborg
070-721 50 11 
jens.holmberg@hsb.se

HSB Göteborg är ett kooperativt bostadsföretag som verkar från Lysekil i norr till Kungsbacka i söder. Vi erbjuder nyproducerade bostadsrätter i attraktiva områden, hyreslägenheter, ett fördelaktigt bosparande och ett heltäckande förvaltningsutbud för bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Vi tror att det goda boendet skapas genom välskötta hus, trygg boendeekonomi och god gemenskap. 2020 valdes HSB till bostadsbranschens mest hållbara varumärke – för tredje året i rad!

Idag är det över 74 000 medlemmar som tillsammans äger HSB Göteborg och som demokratiskt beslutar om verksamheten. Detta skiljer HSB från andra och ger våra medlemmar möjlighet att utveckla sitt boende till något unikt och givande.