Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Sydost rekryterar förvaltningschef från de egna leden

18 november 2022

HSB Sydost anställer Matteo Blomqvist Rydén som ny förvaltningschef. Han kommer närmast från en roll som verksamhetschef över teknisk förvaltning på HSB Sydost.

Matteo har arbetat på HSB sedan 2015 och har sedan dess arbetat som säljare och sedan som marknadsområdeschef. De senaste åren som verksamhetschef över teknisk förvaltning med ansvar för samtliga tre län i vårt upptagningsområde.

– Jag ser verkligen fram emot att axla rollen som förvaltningschef för HSB Sydost. HSB är en organisation med starka värderingar och en uppskattad helhetsleverantör inom förvaltning och det gör det mer spännande att fortsätta driva förvaltningsverksamheten. Det känns fantastiskt roligt att få arbeta med att vidareutveckla HSB från en redan hög nivå, säger Matteo.

HSB har höga ambitioner på förvaltningsområdet och har arbetat engagerat med att ligga i framkant med sina digitala plattformar och rådgivande tjänster. Under 2022 har flera nya digitala tjänster lanserats såväl som nya förvaltningsuppdrag levererats. HSB ska vara en ledande aktör i utvecklingen av hållbara tjänster inom boende.

– Med Matteos engagemang och mångåriga bakgrund inom företaget är jag övertygad om att han även fortsatt blir en stor tillgång för HSB. HSBs förvaltningsarbete är högt prioriterat och med Matteo kan det arbetet fortsätta att utvecklas, säger Mårten Lindberg, vd HSB Sydost.

Matteo börjar anställningen som förvaltningschef på HSB Sydost den 1 december 2022 och kommer att ingå i ledningsgruppen.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

HSB Sydost