2018-05-28

28 maj 2018

Hej!

Vi vill börja och tacka för deltagandet på årsstämman, och hoppas att vi kan bli ännu fler till nästkommande år. De stadgeändringar som röstades igenom kommer att behövas röstas igenom ytterligare en gång för att de ska kunna antas, varpå vi kommer att kalla till en kortare extrastämma för detta efter semestern.

På söndag den 10 juni kommer vi att hålla vår föreslagna städdag där vi bl.a. kommer gå igenom våra offentliga utrymmen på det skräp, snygga till våra rabatter och utföra diverse målningsarbeten. För de som önskar hjälpa till så träffas vi vid vår gemensamma uteplats på baksidan av huset runt kl. 10:00 och håller på så länge vi orkar.

Med hänseende till att de gemensamma utrymmen kommer rensas på skräp, så vill vi också understryka vikten av att inte ställa saker några lösa saker i källargångarna, på vinden och utanför våra förråd. Då det är en fråga om brandsäkerhet, är det även förbjudet att ställa brandfarligt material i dessa utrymmen. Ni kan läsa mer om hur föreningen arbetar med sitt systematiska brandskyddsarbete och regler som man som medlem ska förhålla sig efter på vår hemsida. Om du inte har tillgång till dator, kontakta styrelsen för ett pappersexemplar.

På hemsidan finns nu även föreningens parkeringspolicy publicerad.

Utfallet av OVK-besiktningen som gjordes under vecka 21 kommer vi att återkomma till så snart entreprenören har sammanställt all information.

 

Mvh
Styrelsen