Styrelsearbete

27 januari 2020

I vår styrelse har vi ordinarie ledamöter och suppleanter. Vi har dessutom revisor och revisorsuppleanter samt valberedning till vår hjälp.Vid första styrelsemötet efter varje årsmöte konstituerar styrelsen sig till de olika funktionerna.

 

Inför kommande års Årsmöte i Maj 2020 söker vi dig som är intresserad av att delta i arbetet för att behålla Tegen som en bra förening. Att arbeta som en enhet tillsammans i styrelsen är en viktig del för en bra framtid för Tegen. Vi behöver alla varandra för att vår förening skall fortsätta att vara intressant att leva och bo i.

 

Tegen är HSB:s största brf i Mölndal. Det är ett viktigt arbete att företräda föreningen som kan liknas vid vilket ledningsarbete som helst i näringslivet.

 

Vi vill gärna få kontakt med dig som är intresserad av att delta i detta arbete.

 

Skriv ner några rader om dig själv, dina erfarenheter och intresseinriktningar tillsammans med ditt CV och sänd till oss i Valberedningen via mailadress: valberedningen@brftegen.se så kontaktar vi dig per telefon för ett möte.

 

Vill du först veta hur styrelsearbetet är upplagt så är vi två i Valberedningen som tidigare tillhört styrelsen och som gärna berättar mer om arbetet. 

 

Med vänlig hälsing Valberedningen

Anna-Marie Kölgran, Carina Lindström, Jakob Jonsson, Monica Samuelsson