Gym?

24 mars 2023 Styrelsen har tagit emot en namninsamling där ett stort antal personer önskar att vi ordnar med ett gym inom föreningen.

Vi vill börja med att tacka för engagemanget, att skaffa ett gym är en fråga som många uppenbarligen brinner för. Styrelsen har såklart pratat mycket om att skaffa ett gym i föreningen även tidigare då det ju inte är ovanligt att bostadsrättsföreningar har detta, vi har även varit på studiebesök och fått se hur en annan förening gjort.

Vi har dock stora investeringar inom en snar framtid att ta hand om i föreningen såsom dränering, tak och snart även fönster. Detta gör att vi helst ser att vi väntar en tid med att också investera i ett gym. Vi har också utmaningen att hitta en lämplig lokal för detta i någon av våra fastigheter, dels själva lokalen men också att våra fastigheter är relativt lyhörda.

Men, vi är naturligtvis intresserade av att diskutera detta vidare, speciellt om vi kan hitta lite folk som är intresserade av frågan och som kan ta tag i saker och ting i till exempel en arbetsgrupp. Hör gärna av er i så fall!

Mvh. Styrelsen