Årsstämma 2015

17 november 2015 Måndag den 16 november genomfördes föreningens årliga stämma. Här följer en kort summering kring vad som stämman förde med sig.

Föreningslokalen inbjöd på måndagen till årsstämma för Brf Bohusgården. 47 personer närvarade varav 39 var röstberättigade. Mötets ordförande som var Hsb:s representant, Mikael Josefsson, guidade medlemmarna genom årets goda resultat men också frågan om dem nya stadgarna som varit på gång en längre tid. Efter omröstning med stor majoritet beslutades det att anta dem nya stadgarna, som kommer finnas här på hemsidan så fort vi fått dem till oss i pappersformat.

Valberedningens förslag på ny styrelse röstades igenom och betyder att föreningen nu har 8 platser i styrelsen varav inga är suppleanter som det tidigare har varit.

Margareta Sundstedt tackade för sig efter lång och trogen tjänst och även Leif Henriksson försvann ur den sittande styrelsen efter ett år som suppleant.

Vår ordförande Ann-Christin Oltegen samt vår vice ordförande Stig Johansson omvaldes på 2 år vardera. Robert Larsson valdes in som ledamot, tidigare suppleant, på 1 år. Nya i styrelsen är Lars Sandström och Malin Fossum som valdes på 2 år samt Andreas Johansson på 1 år som utfyllnadsval.

Styrelsen i sin helhet 2015/2016 ser ut enligt följande:

Ordförande: Ann-Christin Oltegen

Vice ordförande: Stig Johannson

Sekreterare: Malin Fossum

Ledamöter: Lars Sandström

                     Björn Grahn

                     Margareta Lund

                     Robert Larsson

                     Andreas Johansson

Hsb representant: Mikael Josefsson