Gymnyheter

29 augusti 2018 Med stor glädje kan styrelsen presentera nyheter för gymmet under september månad. Vi har fått till ett samarbete med 2 jätteduktiga och riktiga energispridare till sjukgymnaster som kommer vara tillgängliga för hjälp och assistans vid totalt 6 tillfällen under september. Johanna har vi träffat tidigare när hon visade upp sina cirkuskonster och Josefin är en boende som med finfint initiativ kommit till styrelsen och vill hjälpa till på kvällarna.

Gymma med Johanna!
Premiär: måndagen den 3 september och därefter följande måndagar i september
Tid: kl 9.30-11.30
Plats: vårt nya fina gym!
Johanna är leg. sjukgymnast och cirkusartist. Med sin smittande energi vill hon inspirera alla i alla åldrar till träning utifrån var och ens unika förmåga!
Den bästa träningen är den som blir av! Kom som du är och prova på vår nya fina gymutrustning, umgås, svettas, ha kul och var stolt över att du tog dig hit!

 

För er som inte kan dagtid eller som vill få än mer träningstips kommer sjukgymnast Josefin Ericsson vara på plats 2 kvällar under september.

Josefin är leg. Sjukgymnast och bor sedan ett litet tag tillbaka i föreningen, Nordens väg 4A och vill hjälpa föreningen med att bistå med sina kunskaper och vara en hjälpande hand för de som önskar hjälp med övningar och maskiner.

Tid: kl 18:00-19.30

Datum: Tisdag den 11 september samt torsdag den 27 september

 

Fri entre! Ingen föranmälan!

Lite förtydligan är att våra duktiga sjukgymnaster finns på plats för att engagera och hjälpa till att finna rätt väg för den enskilde. De är inte där för att ställa diagnos utan som bollplank för hur man kan få ut det mesta av ens situation samt instruera vad man ska tänka på med maskiner med mera. För övrigt tränar man på eget ansvar och egen försäkring gäller ifall man skulle skada sig


Vid frågor kontakta Robert tel:073-5269730
Varmt välkommen!