Invigning Gym

08 maj 2018 Efter ett gediget arbete kan nu styrelsen meddela att gymmet står redo att invigas och användas.

Vårt gamla pannrum har nu blivit ett fullfjädrat gym och vi öppnar nu upp portarna för medlemmarna med start den 15 Maj. Styrelsen kommer hålla öppet föreningslokalen både den 15 och 16 maj mellan 17-19 och då välkomnas alla medlemmar att besöka oss och kvittera ut taggen som blir nyckeln till att använda gymmet.

Då styrelsen har som utgångspunkt att detta ska främja välmåendet och gemenskapen i förening börjar vi med att tillgång till gymmet skaså länge  ingå i avgiften och att öppentiderna är dygnet runt. Vi börjar där och om allt sköts och obehöriga inte tas in i lokalen så är vår förhoppning att det kvarstår. Men för att försäkra oss om att vi som betalt för det också utnyttjar utrymmet så får alla medlemmar som önskar taggen kvittera ett avtal/kontrakt som förpliktar en rad olika saker.

Alla medlemmar kommer få ordningsregler och kontrakt så man i god tid kan läsa på vad detta innebär och så tar man med sig det när man besöker föreningslokalen. Efter att man löst ut taggen finns representater på plats i gymmet som visar upp hur det har blivit samt vad man ska tänka på.

 

Varmt välkomna önskar vi alla

Mvh Styrelsen