Sommarnytt

30 juni 2016 Snart vandrar vi in i Juli månad och föreningen vill därmed hälsa alla en solig och varm sommar med lite information kring vad som händer i föreningen.

Senaste Bohusnytt finner ni som bifogad fil eller under fliken Bohusnytt.

Utöver informationen där kan vi rapportera om att arbetet med den nya lekplatsen fortgår enligt planen och att anläggningen blir komplett med gummiasfalt vecka 27 om vädret tillåter det. Som ni ser på bilden kommer det i framtiden finnas gungor samt lekställning på en yta där även gummi kommer att finnas i rödaktig ton. En hopphage kommer ritas in asfalten samt att dem tidigare leksakerna som polisbilen samt fjädergungorna kommer finnas på gräsmättan precis intill det nya området.

Övrigt som händer är att Callenberg varit/är här för injustering av vårt fläktsystem i garaget. Detta görs för att få ett mer effektibvt system i att få bort fukt så vi kan hålla en längre livslängd på våra garagegolv.

Den nya uteplatsen vid 4A/4B väntar på sin sista detalj som består i ett svart smidesstaket som ska löpa på samma sätt som det gamla trästaketet.