Styrelse 2016/2017

21 november 2016 Årsstämman 2016 är genomförd och därmed tackar vi dem som valt att avgå och välkomnar nya personer på förtroendevalda positioner.

Brf Bohusgårdens årsstämma 2016 hölls den 14 November i förenngens samlingslokal. 47 stycken närvarade och av dessa 41 var röstberättigade. Föreningens ordförande Ann-Chrstin Oltegen hälsade alla välkomna och innan själva stämman vsades ett bildspel om vad som har hänt i föreningen under året.

Under stämman tackade Ann-Christin Oltegen för sig på ordförandeposten efter 3 år och lämnade över stafettpinnen till Robert Larsson.

Stig Johansson, Ann-christin Oltegen samt Lars Sandström har ett år kvar och sitter kvar.

Margareta Lundh, Andreas Johansson, Robert Larsson valdes på omval 2 år medan Björn Grahn Tackade för sig och ersätts av Thomas Lindlöf.

Styrelsen i sin helhet:

Ordförande: Robert Larsson

Vice Ordförande: Stig Johansson

Sekreterare: Ann-Christin Oltegen

Ledamöter: Andreas Johannson

                 Malin Fossum

                 Thomas Lindlöf

                 Margareta Lundh

                 Lars Sandström

 Föreningens vicevärdar  2016/2017 är:

Robert Larsson             Stig Johansson

När det gäller föreningens revisor sker också lite omrokader. Ulla Hardebäck tackas för sitt arbete under de gångna åren och ersätts av Marie Johansson med Dan Hjortskog som suppleant.

Valberedningen har under året som gått bestått av Per-Arne Ottosson och Gunnel Widengård. Per-Arne Ottosson blev omvald och får nu Davd Ahl och Catarina Platek som medarbetare.