Summering Årsstämma

30 november 2021 Brf Bohusgårdens Årsstämma 2021 hölls den 23:e November på hotell Bohusgården

Kl 18:00 den 23:e november öppnades årets föreningsstämma med hjälp av VD Martin Olsson på Hotell Bohusgården. Han infromerade om nya projekt som är i antågande med en ny multihall där prio 1 är paddelhall. Martin berättade också om en ny yta på ovansidan där det finns besöksparkeringar för både riksbyggen; hsb och villorna.

Efter detta hölls en fikastund där Hotellet bjöd på en fin och delikat fika för alla medlemmar som hittat hit den här tisdagen.

Väl tillbaka i den mysiga biosalen så bjöd Ordförande Robert på en summering av det året som gått i form av ett bildspel med bilder och filmer samt info vad alla saker har kostat.

Efter detta öppnades årets stämma och till Ordförande valdes Kjell Ring som skötte mötet meed bravur i vanlig ordning

Allt gick lugnt och prydligt till och enda frågan från boenden gällde om föreningen kan planera in ytterligare grillplatser vilket röstades igenom med inga invändningar.

Ny Styrelse blev följande:

Ordförande Robert Larsson 1 år

Ledamöter

Robert Larsson 1 år Kvar

Thomas Lindlöf 1 år kvar

Katarina Ågren 1 år kvar

Lars sandström 2 år omval

Dan hjortskog 2 år Omval

Anders Adolfsson 1 år fyllnadsval

Frida Niklasson 2 år Nyval

Marie Kristensson 2 år Nyval

Revisor

Sune Nyman

Revisorsuppleant

Leif Henriksson

Valberedningen

Malin Fossum

Peter Olsson

Lotta Wall

 

Slutet på stämman blev avtackning på framförallt Ann-Christin Oltegen som efter 10 år i styrelsen nu går vidare med andra uppdrag och föreningen tackar AC för ett gediget arbete och stor hängivenhet.Kjell Ring tackades även för ett fint möte.

Slutklämmen blev även att Styrelsen egna kranskulla, lars sandström lottade ut 4 julblommor till några lyckliga i publiken