Senaste Nytt [2005-03-21]

21 mars 2005

Fördyrade sopkostnader

Föreningen debiteras varje månad mellan 1 500 kr - 2 000 kr extra på grund av dåligt sorterade sopor. På ett år blir kostnaden 24 000 kr. I det långa loppet kan denna extrakostnad påverka vår månadsavgift negativt.

Vi kan slippa denna extra kostnad när vi alla hjälps åt att vara noggrann med sorteringen. Förutom att sortera kompost, brännbart, glas och metall noggrant så ska kartonger vikas ihop innan de läggs ner i den avsedda bingen och grovsoporna till Kronan.

Vår tvättstuga

Mer om ordningen.
Visst är det roligt att komma till en städad tvättstuga!
Vi är var och en ansvarig för att det är städat när vi använt tvättstugan.
Om det är ostädat när du kommer dit, ta då direkt kontakt med den som hade tvättstugan innan och påpeka det på så sätt hjälps vi alla åt att påminna om städning och annat i ordningsväg i vår fina tvättstuga.
Det är betydligt trevligare och ger bättre resultat att ta direktkontakt än att skriva anonyma lappar som ligger i tvättstugan.

Hur blir mitt badrum?

Funderar du på det?
Kanske kan du få se hur ett färdigt badrum ser ut genom att be om att få komma och titta hos någon av dina grannar som fått klart. Du är också välkommen att titta in hos de i styrelsen som fått klart.

Årsstämma

Brf Båtsmannens årsstämma blir i mitten av maj månad. Vi återkommer med exakt tid och plats efter nästa styrelsemöte.

Nästa styrelsemöte

Måndagen den 18 april 2005

Bästa hälsningar

Styrelsen