Senaste Nytt [2009-06-11]

11 juni 2009

!!!GRATIS !!!BJÖRKVED TILL ÖPPNA SPISEN GRATIS!!!!

Björken som sågades ned vid vårstädningen bortskänkes av föreningen till intresserade. Uppsågning, transport (inkl grenarna) ombesörjes av mottagaren. ”Det är först till kvarn som gäller”!
Ring vicevärd Torgny, tel 070-6886988

Lekutrustning

Har beställts till lekparken Mkb 26-34. Utrustningen beräknas ankomma under vecka 28-29. Uppsättning av utrustningen måste vi själva hjälpas åt att göra. Alla barn är välkomna att leka i de nya redskapen!

Från årsstämman

Styrelsen välkomnar Arne Bäckström som ny ordinarie ledamot. Arne är vår förr-förre vicevärd och behöver förmodligen ingen närmare presentation eftersom de allra flesta känner honom. Samtidigt tackar styrelsen Anita Grenevall för den tid som hon arbetade i styrelsen. Föreningen har för avsikt att anlita ”proffs” för översyn av gräsmattan Mkb 26-34 under hösten för eventuella åtgärder som bör vidtas.

Grillar

Grillar finns för föreningens medlemmar att låna för grillning på våra uteplatser. Efter avslutad grillning och avsvalning är det den som lånat grillen som även har ansvaret att ta hand om avfallet efter kolen.

Nästa styrelsemöte

Är planerat att avhållas den 24 augusti 2009 kl 18.30, vicevärdskontoret.

Varm och solig sommar önskar

Styrelsen
Brf Båtsmannen