Information från styrelsen

10 mars 2024 INFORMATION FRÅN STYRELSEN VÅRVINTERN 2024

 ·      Styrelsen har upptäckt ett fel i avläsningen för lägenheternas elförbrukning, vilket innebär att vissa har betalat för lite och andra för mycket för sin el. Detta kommer att korrigeras på kommande hyresavier. Vicevärden har varit i kontakt med er som får en större höjning av era kommande eldebiteringar. Ni som har betalat in för mycket kommer att få sänkt elavgift under resten av 2024 motsvarande det ni har betalat in för mycket. Orsaken till felet är nu åtgärdat och styrelsen har säkerställt att det inte ska hända igen.

·      På grund av en kommunikationsmiss så har det inte gått ut någon information om spolning av avloppsrör i förväg. Styrelsen ber om ursäkt för detta. Anledningen till spolningen är att med åren så byggs det på smuts och avlagringar i rören och dessa bör spolas bort med jämna mellanrum som en underhållsåtgärd för att undvika stopp och det lämpligaste sättet att genomföra spolningen på är att gå via avloppet i köket och golvbrunnen i badrummet. Det är första gången en underhållsspolning genomförs sedan stamrören byttes 2006.

·      Byte av tak beräknas påbörjas i april. Det förhandsbesked vi har fått är att Vallmovägen 58-62 är först ut. Mer information om detta kommer framöver.

·      Vi vill påminna om att det är parkeringsförbud på innergårdarna. Parkering får endast ske för i- och urlastning. Vi har ett vaktbolag som bevakar detta och vi tror att det finns roligare saker för dig att lägga pengar på än en kontrollavgift.

 


Till nyhetslistan