Trivselregler

18 januari 2019 För den gemensamma trivseln är det viktigt att vi alla som bor i Brf Daggkåpan visar hänsyn och respekt mot varandra. Som medlem är du ansvarig för att alla i familjen samt besökande till familjen följer föreningens trivselregler.

 

Störande aktiviteter som till exempel hög volym på stereon eller tv:n är inte tillåten mellan kl. 22.00 och 07.00.

Renovering som till exempel borrning och spikning i väggar och golv är inte tillåtet mellan kl. 20.00 och 07.00.

Det är inte tillåtet att röka i trapphus, källarutrymmen och övriga gemensamma utrymmen.

Husdjur ska vara kopplade och får inte förorena inom bostadsområdet.

Biltrafik på gårdarna får bara ske på grund av tunga/skrymande i- och urlastningar samt vid handikapp som kräver att bilen körs ända fram till porten.

Var och en städar efter sig i tvättstugan. Tvätt som har lämnats kvar efter tvättidens slut har den som har bokat nästa tvättid rätt att samla ihop och lägga på lämplig plats i tvättstugan. 

Du som hyr plats i kallgaraget ansvarar själv för att hålla snyggt i garaget så att inte sand och löv blåser runt i de gemensamma garagen. Se även till att hålla undan snö och is framför din garageport så att inte gummilisten längst ner på porten fastnar i isen.

Alla ansvarar för att sortering av det egna hushållsavfallet sker enligt den uppdelning i fraktioner som vi har i kretsloppsrummet. Annat avfall får inte avlämnas.
Grovsopor från hushållet lämnas i grovsoprummet mot Vallmovägen. OBS! Ej bildelar.