Lägenhetsägare i Brf Heden

14 mars 2013 Nu har styrelsen gått igenom inkomna anbud på fasadrenoveringen.

Det visade sig att byggnadsfirman PEAB hade lämnat det lägsta och bästa anbudet. Därför kommer PEAB att anlitas på totalentrepenaden. Renoveringen kommer att påbörjas i början av maj 2013. Kalkylen som redovisades (vid extra föreningsstämman den 2/11 2012 på Moröbackeskolan) på ca 44 238 750 kr kommer att hållas om inget oförutsett kommer fram under renoveringens gång. Arbetet kommer att börjas vid Myntgatan 9 och sedan vandra vidare uppåt mot Myntgatan 115.

Om någon är intresserad att köpa inglasning till balkongen så erbjuder PEAB att utföra detta till en kostnad av 7 656 kr per löpmeter inklusive moms (leveranstid 10 - 12 veckor efter mätning) så det är ju ganska bråttom att ev beställa hos vicevärden. Prov finns att se på vicevärdsexpeditionen Myntgatan 19.

Närmare information om när ni kommer att få besök av PEAB meddelas i god tid i postlådan. Allt som ni har på balkongerna (trall, paneler, lampor, hyllor, paraboler och möbler o s v) ska vara borttaget före renoveringen av balkongen. Hjälp med borttagning av grejer på balkongen kan köpas av HSB Service.

Hyreshöjningen som redovisades på extra föreningsstämman på 10,87 % kommer att delas upp i två omgångar. 6 % fr o m 1/7 2013 och resten av höjningen längre fram. De fönster som kommer att monteras är sidohängda fönster med vädringslucka.

Ni som redan har inglasade balkonger kan ta kontakt med vicevärden för vidare information. Kolla gärna på vår hemsida där fortlöpande information kommer att finnas samt på anslagstavlorna i trapphusen.