Nytt jouravtal med SECURITAS fr o m 2018-05-01

27 april 2017 Vid AKUTA PROBLEM som inte kan vänta, låsöppning eller behov av störningsjouren vardagar efter kl 16.00 eller helger ring 010-470 5779 så hamnar du hos Securitas som är ny samarbetspartner fr o m 2018-05-01.

De kriterier som räknas som akuta är - Vattenläckor och översvämningar - Stopp i avlopp - Inbrottsskador - Glasskador - Elfel (ej byte av säkring i lägenhet) - Avsaknad av värme eller varmvatten -  Upplåsningar OBS! Upplåsningar betalas alltid av lägenhetsinnehavaren - Undersökning vid branddoft/rök

Störningsjour börjar kl 22.00 Väktaren besöker berörd lägenhet och omtalar klagomålet. Återupprepas problemet tillkallas polis. Klagomålent dokumenteras och rapport delges bostadsrättsföreningens styrelse nästkommande dag. OBS! En störning kan tex vara om man misstänker misshandel, hög musik spelas nattetid upprepade gånger och upplevs som störande. Den som fått besök av en väktare för en störning kommer att debiteras av bostadsrättsföreningen för denna utryckning. Observera att OM det är så att väktare rings ut av en boende och ingen störning konstateras - då blir det den som ringt in som får betala utryckningen.