Information till medlemmar april 2024

29 april 2024 Information april 2024 från Styrelsen till medlemmarna i Laestadiusparken

∙ Brandlarm      Vi har installerat brandlarm i båda trapphusen samt ett sprinklersystem i miljöstationen.     Om du hör att brandlarmet aktiverats i trapphusen trycker du på knappen för att få bort ljudet i hela trapphuset. Därefter är det viktigt att säkerställa om och var det brinner. Om det brinner – larma brandkåren 112.

∙ Trädgårdsmöbler och blomlådor.    Traditionsenligt ställer vi ut trädgårdsmöblerna och blomlådorna när vädret tillåter.

∙ Kompostavfall     Lägg gärna lite hushållspapper eller tidningspapper, till exempel en sida från Kometen, i botten på kompostpåsen för att undvika ”dropp” i trapphus och hiss.

∙ Miljörummet      Vänligen sortera ditt avfall på anvisad plats. Påminner om att grovsopor ska lämnas på Kavahedens återvinningscentral. Styrelsen kommer att göra plats för lite redskap, till exempel vinterförvaring av snörävarna, spadar, isskrapor samt sopborstar och en kratta i miljöstationen. Det kommer även att sättas upp en hylla till kompostpåsarna.

∙ Entrémattor      Styrelsen köper in entrémattor till vartdera trapphuset.

∙ Kontaktvägar       Styrelsen har fått information om att anonyma lappar förekommer. Om det finns synpunkter/klagomål vill vi att ni kontaktar styrelsen så hanterar vi dessa. Allt för att hålla en god ton mellan oss boende.

∙ Föreningsstämman och enkäten Hållbar BRF

Årets föreningsstämma äger rum måndag 27 maj 2024 kl.19.00 Lokal: Studio Strössel, Storgatan 9. Kallelse inför föreningsstämman kommer att publiceras på Mitt HSB. Det kommer även att finnas låneexemplar av årsredovisningen i vartdera huset. I samband med föreningsstämman den 27 maj kommer vi att redovisa och diskutera de förslag som framkommit i enkäten Hållbar BRF. Styrelsen diskuterar förslagen vidare efter det.

∙ Föreningens hemsida       Besök gärna hemsidan. Här finns aktuell information och boendeinformation som kan vara bra att veta. Exempelvis, under fliken ”Skötsel och drift” hittar du information om hur vitvarorna fungerar.    https://www.hsb.se/norr/brf/laestadiusparken/

Med vänlig hälsning

Styrelsen för Laestadiusparken