Information från styrelsen

13 september 2010

Invigning av Grillstugan – Trivselbyggnaden
sker lördag den 9 oktober 2010 från kl. 12:00 till 15:00.
Alla boende i Brf. Skrivaren är välkommen. Det vill bli grillkorv, läsk och fika.

Arbete med grillstugan är i gång
Alla som önskar kan få vara med och hjälpa till med målning, gardiner, kuddar, ved, baka fikabröd, etc. Utvändig vill vi försöka behandla stugan med täcklasyr. Till våren fortsätter vi med att gräsmatta, blomlådor m.m. Kontakta Svein Erik – 076 145 2890 eller Markku - 070 954 8737. Det går också bra att komma medan vi är i grillstugan och arbetar. Styrelsen önskar att alla skal få vara med, da detta är hela föreningens egendom.
Med lite tur kan vi själva skapa en mysigt och trevlig grillstuga som kan användas gemensamt eller enskild.

Undercentralerna för värme skall få en genomgång/service i höst. Styrelsen har avtalat med Gränsrör i Haparanda att utföra detta arbete. Meddelande om tid kommer i postlådan 1 – 2 veckor innan arbetet påbörjas.

Ventilationsanlägg får nytt aggregat och köksfläkt
Vi, styrelsen har fått offert på rehabilitering av ventilation. GK AB i Haparanda är anlitad för detta arbete. Alla hus får nytt aggregat, köksfläkt och isolation av ventilationsrör på vinden. Vi får bättre värmeåtervinning, filter och ljudnivå. Meddelande om tid kommer i postlådan 1 – 2 veckor innan leverans och arbete påbörjas.

Snörasskydd och småskador efter vintern är beställd av Lindroths Plåt och Ventilation AB. På framsidan saknas det snörasskydd för nr. 17, 21 och 23. På Vid terrass (baksidan) saknas det snörasskydd för 23. Fotplåt mellan tak och hängränna blir monterat på garage i nr. 15.

Styrelsen och vicevärden önskar alla boende en trevlig höst.

Styrelsen