Ny inredning i relaxen

02 maj 2021 Nu finns ett nytt möblemang i relaxen - ett bord i "köksbordshöjd" och åtta stolar. Något som medlemmar efterlyst när man exempelvis vill förtära något i relaxen.

Den ena sittgruppen med dynor har flyttats i uterummet, dvs. den inglasade balkonger. Där blir skönare att sitta när årets kyliga maj övergått i mer behaglig temperatur.

Styrelsen tycker att det känns bra att ytterlligare kunna anpassa relaxen utifrån medlemmarnas önskemål, särskilt som relaxen verkligen hålls ren och fin av alla medlemar som nyttjar relax och bastu. 👍

Inget konkurshot

Bordet och stolarna köptes på IKEA för 4.953 kronor inklusive frakt. Kassören i föreningen meddelar att föreningen inte hamnat i ekonomisk kris trots utgiften.

Två av våra raska volontärer i teknikgruppen, Michael Strutz och Jan Sikström, skruvade ihop möblerna från IKEA:s platta paket. Mäster Utsi övervakade och tog bilden.

Meddelas kan också att vårt nya minigym i relaxen är flitigt använt av en del medlemmar. Som vi tidigare meddelat är det gratis att träna där mellan kl 08-12. Det är bara att använda "blippen".