Viktig medlemsinfo om årsstämma och bastu/tvättstuga

14 april 2021 Styrelsen har beslutat att senarelägga Brf Stdions årsstämma till tisdag den 29 juli kl 18.30. Anledningen är att vi hoppas kunna genomföra stämman som ett fysiskt möte utomhus när Covid-pandemin klingat av och många är vaccinerade.

Vi genomförde, som många minns, 2020 års stämma vid boulebanan i ändan av garagebyggnaden. Planen är att genomföra samma sak 2021.

För närvarande råder förbud mot att samlas fler än åtta personer utomhus. Det förbudet ska förhoppningsvis vara borta den 29 juni.

Kan ändå bli poströstning

Men skulle pandemin fortsätta med höga smittotal så kan vi också genomföra stämman via poströstning den 29 juni. HSB har en utarbetad mall som innebär att vi ändå följer våra stadgar. Styrelsen kommer att ta beslutet om allt detta i början av juni och då kommer mer exakt information.

Billigare bastu och gratis tvättstuga

Styrelsen har beslutat att från 1 maj i 2021 halvera priset för bastubad om två timmar - från nuvarande 40 kronor till 20 kronor per tvåtimmarspass.

Samtidigt blir det gratis att använda tvättstugan från 1 maj.

Boka och städa efter dig som vanligt

Du måste ändå boka både bastu och tvättstuga som vanligt och använda din tagg för att komma in. Liksom tidigare gäller att du städar efter dig i både bastu/relax och i tvättstugan. Skulle du komma till ostädade lokaler kan styrelsen lätt se vem som använde lokalerna innan.

Genomförs som försök

Syftet är att öka nyttjandet av bastu och tvättstuga. Det här genomförs dock bara på försök. Skulle problem av någon anledning uppkomma så återgår vi till nuvarande ordning.