Projekt genomförda sommaren/hösten 2022

04 november 2022

Under sommaren skrapades och målades bostadshusen på Sandgatan 16, Sandgatan 20, Sandgatan 24, Sandgatan 30, Laxgatan 25C (inkl. sophuset på gården) och gårdshuset på Laxgatan 25D. Några av dessa hus hade målade balklonger som börjat ruttna lite, dom fick ny panel och färg. 

På Laxgatan 29 A-E rustades hela innergården upp med plattsättning framför broar, ny gräsmatta på innergården, nytt grus på infart och parkeringsplatser. Diverse mindre markarbeten för att återställa gräsyta på Sandgatan 8, 10 och vid tvättstugan på Sjöfartsgatan 14. 

Nu under hösten är vi precis färdiga med att ställt i ordning 9st nya parkeringsplatser med motorvärmaruttag. Detta för att kunna upprätthålla föreningens målsättning att alla hushåll ska kunna hyra minst en plats att parkera och värma sin bil (antingen i form av en garageplats eller på en parkeringsplats utomhus) Därför fick Laxgatan 4: två stycken nya platser, Sandgatan 12: fick sex stycken nya platser, samt att på Laxgatan 29 A-E: kunde vi efter markjobben utöka med ytterligare en parkeringsplats med motorvärmaruttag.

/Styrelsen.