Medlemsinformation information

26 april 2023

Vi hoppas på god uppslutning vid vår städdag onsdag 24/5 då vi förutom nöjet att städa och göra fint tillsammans också får förtäring som Mäklarringen bjuder på.

 

Obs! Vi har problem med sopsorteringen i föreningen. För att undvika höjda kostnader för sophämtning (som läggs på medlems-avgiften!) ber vi alla tänka på att vara noggranna och sortera allt på rätt plats samt se till att INGA GROVSOPOR ställs i soprummet. Grovsopor skall fraktas till återvinningen av medlemmarna själva. Kom också ihåg att vara noga med att packa ihop och ”förminska” kartongsopor så mycket som möjligt. I samband med städdagen kommer två containrar att ställas upp; en för trädgårdsavfall och en för skräp. Då kan skräp som ni sparat hemma slängas men grovsopor får aldrig ställas i soprummet!! 

 

Vi vill också påminna om att vi har årsmöte den  30/5 och uppmuntra er till att komma och vara delaktiga eftersom det är vi som bor här som ”u gör föreningen” och som tillsammans fattar viktiga beslut om vad som skall göras och satsas på. Vi ordnar med kaffe och smörgåstårta.

 

/styrelsen

 

 


Till nyhetslistan