Just nu har vi tekniska störningar som påverkar möjligheten att bli medlem digitalt här på webbsidan. Tjänsten kan inte verifiera några personnummer. Vi jobbar på en lösning.  Vänligen återkom vid ett senare tillfälle och fullfölj din ansökan.

Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Ledig industrilokal med tillhörande verkstad i Umeå

Ljus och trevlig industrilokal med verkstad/varmgarage på Förrådsvägen 14, Västerslätt i Umeå.

Lokalen inrymmer flertalet kontorsrum, öppet personalutrymme med pentrydel och välplanerade omklädningsrum för dam och herr. I anslutning till lokalen finns en rymlig verkstad/varmgarage om ca 250 kvm. 

Total yta
497 m2

Omgivning
Västerslätt ligger vid Umeås västra infart och tillhör ett av Umeås äldre och mest etablerade industriområden. På Västerslätts centrum finns bland annat livsmedelsbutik, konditori och bank. På området finns också lunchrestauranger, handel och mycket annat.

Kommunikationer
Området ligger längs väg 363 och är lättillgängligt med både buss, bil och cykel.

Kontakt
För ytterligare information, kontakta Helena Backman, Affärsområdeschef Fastigheter, helena.backman@hsb.se 010-303 22 83.

Tillträde enligt överenskommelse.

HSB_kontor_vasterslatt1.jpgHSB_kontor_vasterslatt2.jpg
blobid2.jpgblobid3.jpg