Arbete med fjärrvärme

29 augusti 2019 Under september och oktober arbetar Uddevalla Energi med att byta ut fjärrvärmeledningarna till undercentralen på Måltemyrsvägen.

På grund av ledningsarbeten kommer fjärrvärmen att stängas av under tre dagar i slutet av september och i början av oktober. Under denna tid så kommer värme och varmvatten ej att finnas, bara kallvatten. Avbrottet kommer att pågå mellan 07:00 och 18:00 följande dagar:

Måndagen den 23 september

Onsdagen den 25 september

Tisdagen den 1 oktober

Avbrotten berör 162 lägenheter på Österled 15 och 17 samt alla fastigheter på Måltemyrsvägen. Information kommer inom kort att delas ut till samtliga berörda lägenheter, Uddevalla Energi kommer dessutom informera närmare i respektive trappuppgång.

Förutom avbrotten i värmeleveranserna så kommer störning ske genom att grävarbeten sker på gården framför Måltemyrsvägen 13 och 15 upp mot undercentralen som ligger i Måltemyrsvägen 9 och att det kan vara begränsad framkomlighet under tiden. Även parkeringarna bakom och garagen i källaren på Måltemyrsvägen 15 kan komma att beröras. Enligt de uppgifter vi har fått så kommer arbetet komma igång under vecka 37, eventuellt tidigare.