Corona viruset

16 mars 2020 Föreningen följer framfarten med coronaviruset och följer myndigheternas rekommendationer. Det betyder bland annat att OVK i 4B ställs in på obestämd tid för att inte riskera våra medlemmars hälsa samt att alla byggjobb med mera hos riskgrupper kommer skjutas på framöver. T.ex har v haft en rad olika vattenskador efter alla stormar och dessa kommer vi inte åtgärda under våren om lägenheternas ägare tillhör riskgrupperna.

Utöver detta vill föreningen också skicka med att de kommande veckorna kommer inte Vicevärden göra hembesök hos medlemmar som kan vara i riskzonen. Ta istället telefonkontakt eller mejlkontakt för vidare hjälp.

Som alltid finns hjälp att få via HSB Felanmälan eller NOkas Avarn Journummer

 

Sedan är det otroligt viktigt att påpeka i dessa tider så pågår oseriösa försök till att lura de som verkligen behöver hjälp. Föreningen vädjar istället till att föreningens medlemmar hjälper varandra med enkla åtgärder. T.ex har vi många i riskgrupperna som bor hos oss som inte kanske vill ge sig ut. Kontakta  Vicevärden om du vill ha hjälp eller vill hjälpa till så vet vi med säkerhet att det är grannar som hjälper till istället för oseriösa och okända människor.

 

Mvh Styrelsen Brf Bohusgården