Föreningsstämma 2019

26 november 2019 Måndagen den 25:e november var det återigen dags för en stämma i Brf Bohusgården. Dörrarna till föreningslokalen slogs upp vid 17:00 tiden och en halvtimme senare var lokalen fylld av medlemmar och boenden som var förväntansfulla inför kvällens program.

Dagen till ära hade styrelsen dukat ett mindre buffertbord med 3 olika snittar, lite dryck samt en glassdesert som boende Anna-Karin Johansson bakat till detta tillfälle. Efter mingel och förtäring släcktes lamporna ner och Föreningens ordförande visade ett bildspel om det som varit samt vad som komma skall. Bilder blandades med videor som föreningen producerar för att på ett övergripande sätt visa vad som händer på alla plan.

Efter bildspelet övergick allt till stämman som även detta år hölls av Kjell Ring. Kjell guidade oss igenom stämman på ett enkelt och roligt sätt och ny styrelse inför 2020 valdes. De förtroendevalda inför 2020 är dessa:

Ordförande

Robert Larsson                             

Vice Ordförande

Lars Sandström                          

Sekreterare

Ann-christin Oltegen                     

Ledamöter

Thomas Lindlöf                            

Dan Hjortskog

Katarina Ågren

Valbona Hoti

Kristoffer Spjuth

HSB Norra Bohusläns represetant

Sebastian Bureman

Anders Olausson(suppleant)                                 

Revisor

Marie Johansson

Leif Henriksson(suppleant)

Valberedningen

Adam Kristiansson

Elisabeth Halmerius

Malin Fossum

Protokollet från årsmötet kommer nå alla medlemmar på olika sätt under december.

Som avslutning på kvällen tackades Margareta Lundh av efter 6 år i styrelsen. Även Hsb Representant Maria Karlsson tackades för 3 givande år och lämnar nu över stafettpinnen till Sebastian Bureman som är fastighetsansvarig för fastighetsskötargruppen. Stort atck till alla som kom och vi hoppas 2020 blir minst lika bra som 2019.

 

Mvh Styrelsen Brf Bohusgården