Ny entreprenör för gräsklippningen säsongen 2019

07 maj 2019 K & C Solutions Fastigheter & Trädgård heter entreprenören som sköter gräsklippningen för föreningen säsongen 2019. Det ett familjeföretag som drivs av Christian Askros och Kirsi Hakamäki och startade hösten 2013 med säte strax utanför Fjällbacka i Tanumshedes kommun. www.kcsolutions.se

Det som ingår i deras uppdrag är:

Gräsklippning av Brf:s egna allmänna ytor kring fastigheterna och parkeringarna.

Planerad gräsklippningen är fredagar, om det på fredagar regnar eller är för blött, sker gräsklippningen på måndag alternativ tisdag veckan där på.

Det som inte ingår i deras uppdrag är:

Kantklippning. Det åligger respektiv bostadsrättsinnehavare att kantklippa kring sitt ansvarsområde. Man kan som bostadsrättsinnehavare anlita K & C Solutions att sköta kantklippningen för sitt ansvarsområde, detta får då bekostas av bostadsrättsinnehavaren. Kontakta då K & C Solutions för att beställa denna tjänst. Christian Askros mobil 0735-072392 eller christian@kcsolutions.se

Det kommer ta några gånger innan det blir ett bra resultat för att de behöver köra in sig på området. Samt att de testar vilka maskiner som passar bäst för området .Vi får ha överseende med detta, och har vi synpunkter får man ta det med styrelsen och inte med entreprenören.

Information till oss boende

Vid regn klipps inte gräset då det inte blir ett bra resultat samt att gräset måste få ta upp vatten och näring för att bibehålla en bra gräsmatta över tid. Knivarna på maskinerna förslöas och det samlas klumpar av gräs samt spår. Det blir också en säkerhetsrisk för personalen som klipper.

Hälsa gärna på personalen men uppehåll dem inte då de har ett schema att följa eftersom de klipper gräsområden åt flera kunder. Frågor eller eventuella klagomål tas via er till styrelsen som sedan tar det med K & C Solutions för åtgärd.

Om boende vill boka arbete från K & C Solutions så bokas det via Christian Askros mobil 0735-072392 eller christian@kcsolutions.se och inte via personalen under arbete. Se till att hålla gräsytorna fria från hinder, så personalen och arbetsmaskinerna kan arbeta snabbt och smidigt.

Med vänlig hälsning

Styrelsen