Föreningsstämman 2021

07 maj 2021 Ett stort tack till er alla som deltog i stämman och med det hjälper till att bidra till föreningens arbete framåt. Ett extra stort tack till er alla också eftersom vi tillsammans bidrog till att följa de riktlinjer styrelsen satt upp inför stämman samt Folkhälsomyndighetens regler.

På stämman som hölls den 5 maj deltog 32 medlemmar på plats i Scandics konferenslokal och fastställde bla föreningens resultat- och balansräkning. Stämman beviljade även styrelsen ansvarsfrihet för föregående verksamhetsår.

Vad hade några styrelserepresenatater som avgick (Ayub och Sofie) och tackar för den tid de lagt ner på styrelsearbete. Samtidigt hälsar vi Issam, Pär och Gunilla välkommna till styrelsen.

På stämman behandlades även motioner, första läsningen av nya stadgar samt förslaget till nya ordningsregler som delgivits alla medlemmar innan mötet. Mycket bra och konstruktiva diskussioner fördes kring detta.

Föreningsstämman följde styrelsens rekomendationer för den inkomna motionen och första läsningen av nya stadgar stadgar bifölls också.

Ordningreglerna godkänndes också av stämman med undantag för tre punkter som bordlades och ska tas upp igen så snart som möjligt. De tre punkterna som bordlades berörde pooler, studsmattor och gungställningar.

//Styrelsen