Infobrev November 2011

17 november 2011 Information från styrelsen

Balkonger

Efter en tillsyn av en lägenhet har vi upptäckt att balkongerna börjar bli slitna. Betongen har börjat vittra sönder.
Nu ber vi ALLA boende med balkong att se över sina balkonger och rapportera in till HSB felanmälan om ni har samma problem. Så vi kan se över detta och säkerställa att balkongerna är säkra och ser bra ut. Se bild ovan.

Felanmälan görs dagtid till felanmalan@hsb.se

eller per telefon 08-580 897 70

Jourtid till 08-657 77 22

Felanmälan (det går att klick på länken uppe i högra hörnet felanmälan)

 

Arbeten i lägenheterna

För att alla medlemmar ska trivas, och för att vi ska bibehålla en god standard på våra fastigheter. Så behöver det ibland göras arbeten i lägenheterna.
När styrelsen behöver göra arbeten i lägenheter i fastigheterna skickas det först ut en avisering. Där uppmanas medlemmarna i föreningen att antingen vara hemma under tiden arbeten ska genomföras, eller lämna ut sin nyckel så att entreprenören kan komma in och utföra beställt arbete. Vid flera tillfällen har det hänt att detta inte fungerar, och det medför kostnader då arbetet inte kan utföras.
I stadgarna § 43 ”Företrädare för bostadsrättsföreningen har rätt att få komma in i lägenheten när det behövs för tillsyn eller för att utföra arbete som föreningen svarar för…”

Det står det tydligt att medlemmarna måste lämna tillträde till lägenheten för att arbeten ska kunna utföras.
Från och med nu kommer alla förgävesbesök att vidarefaktureras den medlem som inte lämnat nyckel, eller varit hemma under aviserad tid.

 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen Brf Hagen