Nyhetsbrev augusti 2020

28 augusti 2020

                            Märkning av cyklar

I höst kommer vi att ta tag i övergivna cyklar. Därför vill vi att ni märker er cykel med det högst 3-siffriga lägenhetsnumret före den 9 sept. Detta gäller både cyklar i cykelställen och i cykelrummen. Det finns också ett önskemål från de som ofta använder sina cyklar att de små cykelrummen i portalerna i första hand används av dem. För dig som inte använder cykeln så ofta, finns stora cykelrum på baksidan av huset.

 

 

Nedskräpning i området

Nedskräpningen i området har ökat. Framför allt ser man väldigt många fimpar. Därför ber vi er rökare att tänka på att även fimpar är skräp. Självklart får man inte heller dumpa grovsopor i området. Vi utgår från att alla vill ha ett trevligt bostadsområde därför denna påminnelse.

 

 

Grannsamverkan

Intresset från de boende har varit mycket lågt. För att verksamheten ska kunna fortsätta behöver fler engagera sig. Det fungerar inte att samma 2 personer ska gå hela tiden. Det måste vara fler om det ska bli en bra grannsamverkansgrupp. Om vi inte får in fler anmälningar på brfhagen@hotmail.com kommer vi att lägga ner grannsamverkan.

 

                                

Områdesdag

Höstens områdesdag är planerad till lördagen den 17 oktober, information kommer senare.

 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen Brf Hagen