Garage/P-platser

• 17 st varmgarage.
  • 50 kallgarage.
  • 80 parkeringsplatser.
  • 13 parkeringsplatser för gäster.

Kallgaragen och parkeringsplatserna har uttag för motorvärmare. Det finns ett önskemål från föreningen att så många som möjligt använder motorvärmare för att minska avgaserna i våra lägenheter vintertid. Det är också bra för bilen.

Besökande kan, mot betalning i p-automat, använda sig av våra gästparkeringar.Efterlevnaden kontrolleras av parkeringsbolaget EuroPark.

För att ställa dig i kö till parkering eller garage, kontakta HSB på 010-442 50 00

Parkeringsplatserna får endast utnyttjas för bilar. Uppställning av husvagn/släpvagn/båt får ordnas på annat håll. Parkering är endast tillåten på parkeringsplatserna.